For en gangs skyld er der flere af de danske golfkvinder end golfherrer, som er tv-aktuelle i denne uge. Det hænger naturligvis sammen med, at DP World Tour holder pause.

Ladies European Tour er i Korea til Aramco Team Series Korea, der er den økonomisk lukrative hold- og individuelle turneringsform over tre dage fra fredag til søndag. Her er ikke færre end fire danskere med; Nicole Broch Estrup, Smilla Tarning Sønderby, Sofie Kibsgaard Nielsen og Cecilie Finne-Ipsen (billedet). De skal bl.a. konkurrere mod stjerner som Danielle Kang og Charley Hull.

V Sport Golf og Viaplay Total sender kl. 8 om morgenen fredag og lørdag, og fra kl. 7 søndag.

Det er også V Sport Golf/Viaplay Total du skal ind på, hvis du vil følge Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen i endnu et stærkt felt af topspillere i LPGA Tours Cognizant Founders Cup i New Jersey.

Sendetider: Torsdag til søndag kl. 21.

Signature Event uden dansk deltagelse

Wells Fargo Championship er en af PGA Tours Signature Events med begrænset – om bomstærkt – felt, men desværre uden dansk deltagelse, da hverken Nicolai Højgaard eller Thorbjørn Olesen har kvalificeret sig.

Discovery+/Eurosport 2 sender fra kl. 20 torsdag-fredag, og fra kl. 19 lørdag-søndag, men de sædvanlige special feeds fra om eftermiddagen.

Thorbjørn Olesen stiller til gengæld til start i den lille, Myrtle Beach Classic, der spilles overfor Wells Fargo. Også den kan man følge på Discovery+ (men ikke på Eurosport 2) fra kl. 15 og 15.30 torsdag-fredag, og fra kl. 21 i weekenden.

Thomas Bjørn har igen fået plads i feltet på PGA Tour Champions i Regions Tradition i Birmingham, Alabama. Den kan følges på Discovery+ (men ikke på Eurosport2) fra kl. 17.30 torsdag-fredag og fra kl. 23 i weekenden.

Foto: Jesper Vinzents.

 

Forrige artikelEndnu en kæmpe er faldet
Næste artikelGøth blandt otte på delt førsteplads
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.