Traditionen tro skydes det nye år i gang med Sentry Tournament of Champions fra Kapalua på Hawaii, hvor årets første PGA Tour-turnering  er blevet spillet i årtier.

Feltet består af 39 spillere, og ikke alle har faktisk en sejr med i bagagen til Hawaii. Fra i år inviterer touren nemlig det forgangne års turneringsvindere OG de eventuelle ikke-vindere, der alligevel nåede med  i FedEx Cup Tour Championship. 10 spillere, blandt dem et af sæsonens stjerneskud, Cameron Young, udnytter den mulighed. Eneste turneringsvinder, der har fravalgt en tur til Hawaii, udsigten till at spille fire runder uden cut, lave et hav af birdies på den forsvarsløse par73-bane, der altid bliver skudt helt i bund (med mindre det blæser voldsomt op), og hente points til både verdensranglisten og FedEx Cuppen, er verdens nummer 1, Rory McIlroy. Han har dog kun én gang tidligere deltaget i turneringen, så intet usædvanligt i det.

De flestes favorit er Justin Thomas, der to gange har vundet turneringen, men hold også øe med Jon Rahm og Xander Schauffele, eller måske Collin Morikawa, der har Hawaiinesiske familierelationer.

Discovery+ sender fra kl. midnat til kl. 04.00 natten torsdag til fredag, og fredag til lørdag, og fra kl. 22-til 02 nætterne til søndag og mandag, så det er ret sent, hvis man vil se det live. Ellers må man jo streame på et tidspunkt, der er mere passende. Der er  dog sendinger allerede fra kl. 20.15/18.45 torsdag-søndag med featured groups.

Foto: Getty Images

Forrige artikelHjertet banker for Bornholm
Næste artikelRío Real har stedsans
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.