12 danskere er i ilden fordelt på fire tours på tre forskellige kontinenter i denne uge.

Ladies European Tour – med Nicole Broch Estrup og Smilla Tarning Sønderby på startlisten – er i Australien til New South Wales Women’s Open. Her spilles fra fredag til lørdag, men tv-kameraerne er kun tændt de sidste to dage, og det er midt om natten.

V Sport Golf sender fra kl. 02.30 natten til lørdag, og kl. 03.30 natten til søndag.

DP World Tour er i New Delhi i Indien til Hero Indian Open. Syv danskere har fået plads i feltet, hvor Rasmus Højgaard er blandt favoritterne. Jonathan Gøth-Rasmussen (invitation), Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard, Sebastian Friedrichsen og Søren Broholt-Lind er de øvrige. Sidste uges vinder på Challenge Tour i Indien, Rasmus Neergaard-Petersen kunne have været med, men han fortalte til golf.dk efter sejren, at han er drænet for energi og afstår.

V Sport Golf sender fra kl. 8.30 torsdag og fredag, fra kl. 9 lørdag og kl. 8.30 søndag.

Det er også V Sport Golf, der sender fra LPGA’s Ford Championship i Arizona, hvor både Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er i feltet. Torsdag til lørdag sendes live fra kl. 23, søndag fra midnat.

Endelig er Thorbjørn Olesen i feltet i Texas Childrens Houston Open på PGA Tour, det samme er igen verdensetteren Scottie Scheffler, som jo er fra Texas.

Discovery+/Eurosport2 sender torsdag-fredag fra kl. 21, lørdag fra kl. 18 og søndag fra kl. 19. (der er featured groups m.v. på Discovery+ fra 13.15 de to første dage, kl. 16 og 17 i weekenden).

Vil man se de gamle koryfæer på PGA Tour Champions, så skal man tune ind på Discovery+ kl. 03 natten til lørdag, lørdag og søndag kl. 19.30, hvor der sendes The Galleri Classic fra Rancho Mirage i Californien.

Foto: Getty Images

Forrige artikelSejr gav stort ryk på verdensranglisten
Næste artikelGolfbladet – Marts 2024
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.