Discovery har købt Golf Digest og er nu verdens største golfmedieforretning.

Det var en kæmpe satsning, da Discovery Networks etablerede streamingtjenesten GOLFTV i samarbejde med PGA Tour, og den amerikanske mediegigant er ikke færdig med at satse på golfmarkedet. For nyligt kunne man offentliggøre at Discovery har købt verdens største golfblad, Golf Digest, af den hidtidige udgiver Condé Nast. Golf Digest har 4,8 mio. læsere, 2,2 mio. følgere på de sociale medier og deres videoer har omkring 60 mio. årlige views.

Overtagelsen styrker især GOLFTV på det amerikanske marked, hvor ’man skaber en kraftfuld indholdsmotor for GOLFTV’, som det hedder i pressemeddelelsen. Og kombinationen af Discovery, PGA Tour, GOLFTV og Golf Digest skaber sammen en enestående mulighed for partnerskaber og annoncering i USA. Golf Digests chefredaktør Jerry Tarde og hele medarbejderstaben bliver ansat i Discorevy. Golf Digest udkommer i en lang række lande i lokale udgaver, og har også i flere omgange været på det danske marked, dog uden samme succes som i resten af verden.

Forrige artikelUgens turneringer: Lucas i stærkt canadisk felt
Næste artikelLetvægtsbøf
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.