Amerikanske Titleist har i årevis haft en fast toårig cyklus på det meste af deres udstyr. I ulige år har man fokus på køller, i lige år er det jern, der er i fokus. 2020 bliver således ’jernår’ hos Titleist, der allerede i sidste måned løftede sløret for sæsonens nyheder. T-series er en serie af jern, der afløser AP1,-2 og -3. Med T100 som et decideret players jern til de bedre spillere, T200, der henvender sig til spillere, der ønsker et distance-jern med tour egenskaber i forhold til føling med bolden, og endelig T300, som er et tilgivende jern, der henvender sig til den bredest mulige skare af golfere. T200 og T300 benytter en ny Max Impact Technology, der øger boldhastigheden over hele slagfladen, mens T100 lægger vægt på avanceret længdekontrol.
Udover denne serie, har Titleist også lanceret nye 620 CB og MB jern, der er regulære tour-jern i hhv. Cavity Back og Muscle Back design. Prisen for 620-serien er 1.457 kr. pr. jern, mens T-serien koster 8.499/9.000 kr. for seks jern i hhv. stål/grafit for T100 og T200 og 5.999/6.499 kr. for seks jern i T300-modellen.

Forrige artikelDanmarks (måske) hyggeligste klubliv
Næste artikelVi krydser fingre for to gange Højgaard
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.