Cleveland Golf har lanceret golfudstyrspakker til både hende, ham og junior – som er designet med øje for begynderen.

Til hende kalder de sættet for Bloom.
Det består af ni enheder; en 14⁰ driver hvor kombinationen af et højt loft og et lavt tyngdepunkt giver en tilgivende kølle, der giver maksimal længde fra tee, en 5-wood designet til let at få bolden i luften, en 5-Hybrid, fem jern fra SW til 7-jern designet ud fra en letvægtsteknologi med cavity back design og en responsiv slagflade, der optimerer længde, en klassisk-udseende putter med lige vægt i hæl og tå for øget stabilitet, og det hele samlet i en elegant vognbag. Alt sammen i en kæk pink finish.
Herresættet er en pakkeløsning baseret på Clevelands ultra-spilforbedrende Launcher XL Halo-serie. Det består af 10.5⁰ driver, en Launcher XL Halo 3-wood, en 4-Hybrid, og de hybrid-lignende XL Halo jern fra 6 til PW, som er ekstremt lette at spille, og en HB Soft #11 putter i single bend-udgave med stabilitetsvinger og i 34 tommer som standard. Også her følger en bag med, i form af en enkel stand-bag med plads til det hele. Det fås i både stål og grafit-udgave.
Bloom koster 7.895 kr., herresættet koster 7.495 kr. med stålskafter og 8.295 kr. med grafitskafter (10 dele).

Tre størrelser
Juniorsættet findes i tre størrelser – Small til de 4-6-årige, der er op til 110 cm høje, Medium til 7-9-årige på mellem 111-135 cm og Large til de 10-12-årige som er mellem 136 og 160 cm høje.
Til de helt små består sættet blot af tre køller; en 22⁰ fairwaykølle, et 7-jern og en putter. De mellemste får seks køller at ’lege’ med; en 18⁰ driver, en 28⁰ hybrid, 7- og 9-jern samt en 56⁰ wedge samt en putter.
Det store sæt indeholder det samme, dog tilføjet en 22⁰ fairwaykølle, og med alle tre sæt følger en letvægts bærebag. Priserne er kr. 1.645 (Small), 2.600 (Medium) og 3.149 (Large).

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med LIV-status og usikkerhed om, hvem Scott Stallings er
Næste artikelNye i-jern fra PING
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.