Så er den sjette Made in Denmark i fuld gang. I strålende solskin, men også en blæst, der i dagens løb er tiltaget, så det på de mest udsatte greens kan påvirke puttingen, og det gør runden sværere for eftermiddagsholdet.

Formiddagen var intet dansk triumftog. Bedst placeret ligger som aktuelt nr. 19 Mathias Gladbjerg i -2. Lucas Bjerregaard startede som en stormvind og lå i -3 for 7, men siden sneg problemerne sig ind, og efter bl.a. en vandtur, måske pga. et vindstød, sluttede han i par. Det samme gjorde Martin Leth Simonsen (billedet på hul 18), der ikke følte, at hans spil lykkedes, men han blev ‘holdt skadesløs’ med sit hole-in-one på 16, der indbringer såvel ham som hans caddie, ven og sponsor Jan Porsholm en Garia golfbil.

Lasse Jensen gik i +1, og nu er eftermiddagens spillere på vej ud. Søren Kjeldsen og Nicolai Højgaard begejstrede publikum omkring det nye hul 1 ved begge at få birdie.

Forrige artikelHole in one til Martin Leth Simonsen på 16
Næste artikelHul 18 var dansk skæbnehul
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.