Turneringen, som blev spillet d. 28/ – 29/7, startede som en juniorturnering for 9 år siden med Bravo Tours som sponsor, og har nu udviklet sig til en herre/dame ranglisteturnering, der tæller med til DGU’s ranglister. Der var et stærkt felt, idet de 12 damer og 66 herrer, der var plads til på startlisten, havde handicaps mellem +2,4 og 4,5.

Lørdagen var varm og blæsende, og specielt vinden gav udfordringer til spillerne, men til trods for dette, lykkedes det for Oscar Reventlow-Mourier fra Viborg Golf Klub at lave en albatros (2 slag) på det 502m lange 5. hul, som er et par 5 hul. Lidt senere var det Nickie Rye Schou, Jelling Golf Klub der lykkedes med at lave hole-in-one på 3. hul, som er et 148m par 3 hul.

Efter lørdagens 2 runder, der blev afsluttet lige inden det første uvejr denne sommer ramte Herning området og banen fik en tiltrængt tår vand, blev feltet skåret ned til 6 damer og 33 herrer, der oplevede et perfekt golfvejr om søndagen.

Hos damerne vandt Linette Littau Dürr Holmslykke fra Sæby Golfklub, og hos herrerne var der Michael Kjærsgaard Nielsen fra Silkeborg Ry Golfklub, som gentog bedriften fra 2017.

Forrige artikelTo hole-in-ones på Furesø
Næste artikelHvad gør man når forpagteren forlader Golfklubben midt i sæsonen?
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.