Hornbæk Golfklub startede i 2017 med Madhuset Substans som forpagter. Den 29. juni meddelte Substans at de ikke kunne skaffe kokke og derfor var nødt til at opsige aftalen med kort varsel, og det blev så 11. juli 2018.

Et restaurantudvalg blev nedsat og det blev hurtigt klart, at det ikke var nemt at få økonomi i restaurantdrift. Så der skulle findes løsninger.

Det er utænkeligt at have en golfklub med mere end 1200 medlemmer og ca. 4000 greenfeegæster uden en restaurant der kan servere drikkevarer og lidt spiseligt. Vores første løsning var at få ansat de unge mennesker som var i restauranten, så var vi sikre på at der kunne serveres drikkevarer. Herefter gik vi i gang med at finde nogen der kunne hjælpe os med at få et køkken til at virke.

Vi fik kontakt til nogen der kunne hjælpe os, men vi kunne ikke finde den optimale løsning.

Vores unge mennesker som skulle servere, blev alle sat på et Hygiejnekursus som gjorde dem i stand til også at servere madvarer uden at der var en kok tilstede til at overvåge arbejdet.

Der var skiftedag med Substans d. 12. juli og Hornbæk Golfklub skulle herefter overtage restaurant-driften fra d. 12. juli kl. 14:00.

Det er ikke populært at udmelde til medlemmerne at restauranten ikke vil fungere optimalt i en overgangsperiode.

Som en appelsin i vores turban fik vi en mail fra et af vores medlemmer, der oplyste telefonnummeret på hans niece, der var kok og havde stor viden på drift af køkkener.

Tirsdag d. 11. juli mødtes restaurantudvalget med niecen Camilla Panton Harvard, og det var et meget positivt møde. Camilla ville gerne starte og vi fremlagde de udfordringer der var med de aftaler der var lavet tidligere vedr. turneringer med Substans. Der skulle være sandwich til nygolferne lørdag d. 14. juli og frokost til 70 spillere om søndagen, samtidig med at der var de spillere der normalt kom og de skulle også have drikkevarer og mad.
Camilla kunne ikke se det var noget problem. Hun indtog køkkenet om fredagen, og alle er siden blevet betjent med dejlig mad, drikkevarer og en super service.

Det er dejligt at der er en som Camilla, der har evnerne og viljen til at træde ind i et samarbejde med Hornbæk Golfklub, og vi håber det bliver til et mangeårigt samarbejde.

Forrige artikelBravo Tours Masters i Herning Golfklub
Næste artikelSå fik USA sin Senior Women’s major
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.