Egentlig var det kun Thorbjørn Olesen, der som nummer 93på OWGR var kavlificeret til næste uges major, PGA Championship på Oak Hill Country Club i Rochester New York, men i dag har PGA of America offentliggjort den endelige entry-list til turneringen og sandelig om ikke både Rasmus og Nicolai Højgaard står på listen.

Danmark får dermed hele tre deltagere i sæsonens anden major! Se hele feltet her.

Hvordan det lige er kommet i stand ved vi ikke, men som nummer 107 i verden, lå Nicolai ‘lige på vippen’ i forhold til at snige sig med. Rasmus er  nummer 115 og mellem de to brødre er i hvert fald to spillere, Jason Kokrak og Sebastian Munõz, som har tilsluttet sig LIV Golf og ikke er kommet med, så vi kan kun gætte på at PGA of America og PGA Tour/DPWT har talt sammen om hvem der skulle ‘inviteres’ med udenfor OWGR cutgrænsen.

Foto: Callaway Golf

Forrige artikelUgens tv-golf: 10 danskere i Belgien
Næste artikelGolfbladet – Maj 2023
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.