Mens begge danske damer står over i denne uges turnering på LPGA Tour, er der 10 danske herrer til start på DP World Tour, som i denne uge spiller Soudal Open på Rinkven International GC i Antwerpen.

Thorbjørn Olesen (billedet) er den højest rangerede dansker i feltet, han har netop sikret sig adgang til PGA Championship i næste uge i Rochester, som nummer 93 i verden, og for ham handler turneringen formentlig først og fremmest om forberedelse på den større og vigtigere opgave. De øvrige danskere i feltet er Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Oliver Hundebøll, Martin Simonsen, Christoffer Bring, John Axelsen og så er der blevet plads til Lucas Bjerregaard, som kan håbe på at han kan udnytte chancen.

V Sport Golf sender dagligt fra kl. 13.30.

PGA Tour byder på AT&T Byron Nelson fra Texas, hvor arrangørerne – og tv-seerne desværre må undvære den texanske helt, Jordan Spieth, som er blevet skadet og er i kamp med uret for at blive klar til PGA Championship.

De seneste tre år har turneringen haft koreanske vindere; først Sung Kang og siden to år i træk, K.H. Lee, og de er begge med i feltet igen i år. Det er Scottie Scheffler også, og i Jon Rahms fravær kan han måske spille sig tilbage på førstepladsen i verden – altid et godt rygstød at have inden en major.

Discovery+/Eurosport 2 sender fra kl. 22 torsdag-fredag, og fra kl. 19 i weekenden. Med de sædvanlige sær-feeds tilgængelige fra kl. ca. 13.45 om eftermiddagen.

V Sport Golf/Viaplay Total: LPGA: Cognizant Founders Cup: Torsdag-fredag: kl. 16.30 (forskudt på V Sport Golf kl. 20.30), lørdag-søndag: Kl. 22.

V Sport Golf/Viaplay Total: Asian Tour: CS Caltex Maekyung Open Golf Championship. Torsdag-fredag: kl. 06. Lørdag-søndag: kl. 05.

Discovery+: PGA Tour Champions: Regions Tradition. Torsdag-fredag: kl. 19. Lørdag-søndag: kl. 21.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om Don Januarys død og hans ændring af en golflov
Næste artikelBreaking: Højgaard-brødrene inde i PGA Championship
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.