Det virker, som om de canadiske spillere er i meget fin form for tiden. I The Memorial på Muirfield Village GC i Ohio er der to blandt de tre første, som godt nok omfatter seks spillere.

Adam Hadwin, Canada (billedet/ Getty) fører i -6 foran Scottie Scheffler, USA -5, mens tredjepladsen deles i -4 af Corey Conners, Canada, Ludvig Åberg, Sverige, Collin Morikawa og Xander Schauffele, begge USA. Viktor Hovland er blandt spillerne, der er delt nr. 7 i – 3.

Scottie Scheffler har i øvrigt fået fuldstændigt tiltalefrafald i den sag, der blev rejst mod ham under PGA Championship i Louisville. Anklagemyndigheden har accepteret, at der var tale om misforståelser, og Scheffler havde i øvrigt meddelt, at han ville sagsøge politiet, hvis ikke de lod sagen falde.

På LPGA indledes Shoprite Classic først i aften. Den går over tre runder og har Nanna Koerstz Madsen i feltet.

Forrige artikelHalvskidt i Helsingborg – Pænt i Cadiz – smukt på Samsø
Næste artikelRookie vinder på Samsø – igen! Danskere flot med fremme i Helsingborg og Cadiz
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.