Jens Kristian Thysted er nyprofessionel fra denne sæson, men kan allerede nu kalde sig dobbelt vinder på ECCO Tour/Nordic League. Smørum-spilleren trak det længste strå i et omspil om titlen i Samsø Classic Pro-Am, hvor han indhentede to slag på den inden runden førende Morten Toft Hansen, og vandt omspillet med en par på første omspilshul.

Alexander George Frances sluttede tre slag efter på tredjepladsen, og kan med god grund ærgre sig både gul og blå. Han første nemlig med to slag til Thysted og et til Toft Hansen inden sidste hul, hvor han så måtte notere en ‘snemand’ – en 8’er – på par4-hullet.

På Challenge Tour i Cadiz ligger Jonathan Gøth-Rasmussen og Hamish Brown på delt tredjepladsen midtvejs i 6 under par. Det er et slag efter Marc Hammer og Niklas Lemke.

Peter Launer Bæk (T19/-4) og Rasmus Neergaard-Petersen (T49/-1) er videre til weekenden, men resten af danskerne er færdige i turneringen.

Og I Scandinavian Mixed på Vasatorp i Helsingborg, spillede Nicole Broch Estrup frem til 12. plads i -7, som bedste dansker. Også Rasmus Højgaard (T34/-5) er videre til weekenden, mens Niklas Nørgaard, Søren Kjeldsen, Smilla Sønderby og Sofie Kibsgaard er færdige. Her fører Sebastian Söderberg fortsat, nu i -15, tre slag foran Scott Jamieson. Linn Grant er bedste kvinde på delt fjerdeplads i -9, og Nicole er delt næstbedste kvinde.

Der spilles i én række, med fælles præmiesum, men med point til hhv. LET og DPWT for placeringerne.

Foto: Jesper Vinzents.

Forrige artikelCanadisk føring i The Memorial
Næste artikelBjørn nummer tre, Nanna i top20 og Scheffler i front
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.