D.J. fører både i Mexico og på Puerto Rico. Stadig danske top10 placeringer på LET.

Det går godt for D.J. Både for superstjernen Dustin Johnson, der fører WGC-Mexico Championship, og for mere upåagtede D.J. Trahan, der ligger på delt førsteplads i Puerto Rico Open.

Et pudsigt sammentræf, men ikke desto mindre tilfældet. Dustin Johnson lagde sig i front i WGC-turneringen med det superstærke felt efter en bogeyfri anden runde i -4 (67), mens Rory McIlroy efter en stærk åbning på runden røg ind i først en bogey og siden en dobbelt bogey og endte med -1 (70) for en samlet score på -9, to slag dårligere end DJ, og på linje med Matt Kuchar, der lavede en sen bogey undervejs mod sin 67’er.

Efter dem følger Ryder Cup-heltene Sergio Garcia (66) og Tommy Fleetwood (65) på delt 4. plads i -7 samlet. Det blev bestemt ikke nogen god dansk dag. Thorbjørn Olesen er delt 56. efter en 74’er og Lucas Bjerregaard delt 68. ud af de 72 deltagere efter sin anden 76’er. Der spilles uden cut.

Følg live scoring her.

Tæt løb

I den lille turnering i Puerto Rico er der ekstremt tæt løb i toppen. 11 spillere er inden for to slag, og tre mand deler førstepladsen i otte under par. Det er D.J. Trahan, Nate Lashley og Roberto Diáz. Blandt det store felt af skarpe forfølgere ligger canadiske Roger Sloan og de erfarne flerdobbelte vindere på touren, Ben Crane og Jonathan Byrd og Aaron Baddeley.

Cuttet faldt på +1, og den opgave kunne Corey Conners ikke klare. Han var ellers den i feltet, der lå højst placeret på FedEx Cup ranglisten som nummer 39, og som virkelig kunne bruge nogle point i forsøget på at sikre sig en plads i play offs til sensommeren.

Følg live scoring her.

Gode chancer

Både Nanna Koerstz Madsen (9) og Nicole Broch Larsen (10) holdt sig akkurat inde i top10 i LET-turneringen i Australien, men i -1 og par, er de et stykke vej fra den skandinaviske top. Madelene Sagstrøm fører i -6 foran Marianne Skarpnord fra Norge, Hannah Green, Australien og spanske Nuria Iturrios i -5. Toppen er dog ikke længere væk, end at et par gode finalerunder af danskerne kan bringe dem tæt på toppen.

Følg sidste runder her.

Foto: Getty Images.

 

 

Forrige artikelStort publikum på golfmessen i Herning
Næste artikelMonstret DJ synes urørlig
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.