Dustin Johnson tager fire slags forspring med sig ind i finalerunden. Nicole og Nanna slutter side om side.

Efter 54 hullers spil i WGC-Mexico Championship har Dustin Johnson endnu til gode at lave en bogey! På nattens tredje runde satte han dog slag til, da et træ stod i vejen på 10. hul og kostede en dobbeltbogey, men to huller senere var den fadæse udlignet og DJ fører i -16 med hele fire slag til Rory McIlroy.

Johnson er et monster med sin driver. Det satte han endnu en streg under, da han slog sit drive på 2. hul – 367 yards – tættere på flaget end de fleste tør tro de kan slå en wedge. Ca. én meter og bum! Eagle. McIlroy spillede slet ikke dårligt, men når det rigtigt gælder, driller putteren ham stadig. Og uden en brandvarm putter, vinder man ikke de største titler.

Patrick Reed var dagens bedste med en runde i 64 (-7), der bragte ham op på delt 3. plads med Patrick Cantley (65), Sergio Garcia (69) og Cameron Smith (68) i -9. Thorbjørn Olesen gik 68 og rykkede frem til 41. plads og Lucas Bjerregaard forbedrede sig med fire slag i forhold til de første runder, men +1 rykkede ham ikke frem fra pladsen som nummer 68.

Følg livescoring her.

Norsk triumf downunder

Nicole Broch Larsen lavede birdie på sidste hul af LET turneringen i Australien, hvilket bragte hende til -1 og det gav en delt 9. plads med bl.a. Nanna Koerstz Madsen, som desværre lavede dobbeltbogey på samme hul, og gik glip af en 6. plads. Nanna var ellers midtvejs på runden i -3 og bare et slag fra den tredelte førsteplads. Det lugtede lidt af dansk sejr, men den blev i stedet norsk. Marianne Skarpnord rykkede til 8 under og vandt med to slag.

Se slutresultatet her.

Spænding i Puerto Rico

I den lille PGA Tour turnering på Puerto Rico er spændingen intakt inden aftenens finale. 13 spillere er indenfor fire slag fra den førende, Aaron Baddeley fra Australien, og dermed kan alt stadig ske. Baddeley gik en fejlfri 66’er og er -12. Lige efter ham følger to nye PGA Tour-spillere, Nate Lashley i -11 og Martin Trainer i -10. Josh Garber rykkede med en 65’er helt frem til delt 4. plads, som han deler med en blanding af håbefulde unge som ham selv og rutinerede kræfter, der håber på igen at smage sejrems sødme efter mange års sejrstørke.

Følg livescoring her.

 

Forrige artikelD.J. i front
Næste artikelOverlegen sejr til Johnson
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.