Begge de danske deltagere i Masters spillede godt på moving day. Ja, Thorbjørn Olesen (afslappet på billedet) mente, at hans vej ud af træerne 7. hul og hans indspil på 13 er blandt hans bedste slag nogensinde; og Lucas Bjerregaard fik eagle på 15 for anden dag i træk.

Olesen havde den mest homogene runde, -4, og ligger i -6, mens Bjerregaard havde to uheldige huller i træk, da han fik bogey-dobbeltbogey på 4 og 5 og havde meget at indhente.

Slutfacit blev dog -3, så han ligger i -5.

Begge danskere startede moving day som nr. 23, men der bliver scoret så energisk, at placeringerne før sidste runde formentlig ‘kun’ bliver 15 for Olesen og 20 for Bjerregaard.

Olesen lå midt i top-10 på et tidspunkt, hvor førerboldene ikke var nået til bag-9 endnu, og han mistede også et slag med bogey på 18.

For Bjerregaard giver en placering i top-20 med sikkerhed foreløbigt kort til PGA Tour resten af året, og det vil være et vigtigt resultat.

Forrige artikelSidste runde af Masters rykkes frem
Næste artikelMolinari fører – Woods i førerbold
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.