Lørdag bød på den perfekte moving day i Masters. Strålende, lunt vejr og betingelser, der gjorde, at der blev scoret heftigt hele dagen.

Allerbedst af Tony Finau og Webb Simpson, der gik i -8 og derved ligger hhv. delt 2 i -11 og delt 5 med Ian Poulter i -9. Interessen samlede sig dog for anden dag i træk om Tiger Woods, der igen leverede sublime slag og gjorde atmosfæren elektrisk på vej mod -5 og -11 i alt.

Da feltet i sidste runde sendes ud i trebolde, betyder det, at Tiger og Finau er i førerbold med Francesco Molinari (på billedet på vej over Nelson Bridge sammen med Jason Day), der som i The Open sidste år lige så stille og roligt spillede sig frem som nr. 1. For-9 i -2, og hullerne 12-18 i – 4 til -13 samlet.

Brooks Koepka havde svært ved at få gang i scoringen, men det hjalp gevaldigt med en eagle på 15, og han ligger nr. 4 i -10.

I -8 lurer Matt Kuchar, Justin Harding, Louis Oosthuizen, Dustin Johnson og Xander Schauffele, som stadig har et lille håb om sejr på en dag, hvor torden kan blive en stor udfordring.

Jason Days afsluttende bogey betød, at Thorbjørn Olesen ligger delt 14, mens Bjerregaard ligger delt 20.

Forrige artikelDansk avancement før sidste runde i Augusta
Næste artikelGolfsolbriller der holder
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.