Både Bjørn og Kjeldsen under cutgrænsen i Malaysia.

Den danske Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn var sat i bold med Jazz Janewattananond (stakkels Viasats kommentator!) og Gaganjeet Bhullar og den unge thai og den 30-årige inder gav deres berømte medspiller en seriøs rundbarbering. Jazz er på delt 3. plads i -6, Bhullar delt 7’er i -4. Thomas Bjørn ligger under cutgrænsen i +1, men på positivsiden kan noteres, at han undervejs lavede seks birdies.

Den anden dansker i Maybank Championship, Søren Kjeldsen, kunne glæde sig over to sene birdies, men det var blot at reducere skaderne til +3 og en delt 124. plads, henholdsvis 1 og 4 slag efter sine spillepartnere.

Hyggespiller fører

I toppen ligger Marcus Fraser fra Australien og spanske Nacho Elvira i -7. Fraser vandt turneringen i 2016 på et tidspunkt, hvor han egentlig havde besluttet at indstille karrieren. Hans tourkort efter den sejr udløb sidste sæson, men han spiller stadig nogle turneringer fort hyggens skyld, og en eventuel sejr i denne uge forlænger ’karrieren’ med tre år – selvom Fraser egentlig ikke rigtigt har lyst til at rakke verden rundt med sine golfkøller.

Se livescoring her.

Foto: Getty Images

Forrige artikelFlot dansk indsats ved Special Olympics World Summer
Næste artikelHåbet om bedre tider
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.