The PLAYERS Championship - Round Two Getty Images
McIlroy putter med held for eagle på 16. hul (foto: Getty).

 

Ikke blot klarede såvel Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard begge cuttet i The Players på TPC Sawgrass, de ligger også begge i bedste halvdel af finalefeltet – og ingen af dem har en dobbeltbogey på kortet efter 36 huller. En vigtig del af en stabilitet, der gør, at de klarer sig i de amerikanske topbegivenheder, hvor gode danske placeringer har været sparsomme.

I anden runde gik Olesen i -3 og Bjerregaard i -2, og det gav avancementer på hhv. 15 og 6 pladser. Olesen ligger som 15 i -5 og Bjerregaard som 29 i -4. Begge puttede hyppigere for birdie end for par, og det kan blive en weekend, hvor top-10 kan være i spil.

Der er stadig langt til de to førende, Tommy Fleetwood og Rory McIlroy, der lavede en britisk brexit i forhold til feltet. Fleetwood i -5 og McIlroy i -7 for dagen, begge i -12 i alt efter gnistrende spil, hvor McIlroys håndtering af hullerne 16, eagle, og 17, birdie, fik tv-seere verden over til at hoppe op af stolene i begejstring.

Tre slag efter finder vi Jim Furyk (-8 i anden runde), Ian Poulter, Brian Harman og Abraham Ancer.

Forrige artikelMirakeljeff og solide Lasse
Næste artikelDanmarks største golfkøbmand
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.