Forud for PGA Tour turneringen Zozo Championship på Accordia Golf Narashino CC i Chiba i Japan, der starter torsdag morgen dansk tid, afviklede man her til morgen MGM Resort The Challenge Japan Skins med deltagelse af Tiger Woods, Rory McIlroy, Hideki Matsuyama og Jason Day. De største stjerner fra fire kontinenter.

De spillede om en samlet præmiesum på 350.000$ over 18 huller i en tv-transmitteret Skins match med lidt indlagt spøg og skæmt. Blandt andet spillede fire rugbystjerner et hul med dem, og på et par5-hul skulle spillerne vælge én kølle som de spillede hele hullet med.

Der var en god og afslappet stemning og matchen var underholdende for både tv-seere og publikum. I sidste ende kunne Jason Day trække sig sejrigt ud af matchen, da han som den eneste fik birdie på det afsluttende par5 hul og endte med at vinde skins til en værdi af 210.000 $. Tiger og Rory vandt 60.000 hver mens den lokale helt Matsuyama måtte lade sig nøje med 20.000. Desuden kunne Jason Day donere 100.000 $ til velgørenhed fordi han vandt 18. hul.

Alle fire stjerner er med fra på torsdag i det første Zozo Championship på PGA Tour og GOLFTV/Eurosport sender fra tidligt om morgenen dansk tid.

Foto: Getty Images

Forrige artikelAndenplads til Joachim
Næste artikelTirsdagsanekdoten om nonnen og albatrossen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.