ANNONCE FOR SHAPING NEW TOMORROW
I Nordjylland har tre barndomsvenner siden 2015 knoklet for at udvikle “The Perfects Pants”, der kombinerer et stilet, klassisk look med ekstrem fleksibilitet og komfort. Dermed er bukserne fra Shaping New Tomorrow nærmest selvskrevne til den stilbevidste, men krævende golfspiller.

Fra forretningsmøde til golfbanen – uden tøjskifte

I 2015 fik tre barndomsvenner i Nordjylland, Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann, idéen til at stifte det danske herretøjsmærke, Shaping New Tomorrow. De ville ændre ved måden at tænke traditionel herrebeklædning, der i klassisk forstand havde svært ved at forene komfort og klædelighed.

Det blev grobunden for at opbygge et internationalt tøjbrand. Bygget på et koncept om at være klædt på til hvad end dagen måtte bringe – uden at skulle skifte tøj. Så du kan tage direkte fra et forretningsmøde og køre ud til golfbanen, hvor du stadig er behageligt klædt på og klar til at spille. Dén dimension af komfort og funktion er implementeret og indtænkt i tøjet, så man aldrig føler sig begrænset i hverdagen. Den professionelle golfspiller Christian Bæch udtaler:

“Jeg kan tage bukserne på hjemmefra og gå ud og spille golf og så kan jeg tage til et arrangement eller på en restaurant bagefter, uden at jeg skal føle mig ukomfortabel i at have golftøj på.”

Grundlæggerne af Shaping New Tomorrow
Grundlæggerne af Shaping New Tomorrow. Foto: Shaping New Tomorrow.

Golfbukser i slidstærke og bæredygtige materialer

Shaping New Tomorrow designer selv bukserne i Danmark, men får dem produceret på flere familieejede fabrikker i Portugal, der gennem generationer har stor erfaring med tekstiler. Sammen udvikler de konstant på de unikke materialer og vævninger, som giver den komplette og kompromisløse bevægelsesfrihed, som man ønsker i golf. Og det opleves til fulde i deres seneste version af “The Perfect Pants”, der passende er navngivet “New Tomorrow Pants”.

I New Tomorrow Pants har materialet i bukserne et 360º stræk, der gør dem ekstremt behagelige at have på. Det er behandlet med nanoteknologi, som blandt andet gør bukserne vandafvisende, nemme at rengøre og hurtigtørrende, samtidig med, at de kan vaskes i maskine.

Samtidig er bukserne udviklet i bæredygtige materialer bl.a. lavet af genanvendte plastikflasker. Der er genanvendt polyester fra REPREVE®, bæredygtig viskose fra Ecovero™ og elastan. Polyesterfibre er meget holdbare, mens viskose er blødt og giver stoffet en pæn overflade, der gør dem eksklusive at se på.

Tilsammen udgør de et unikt materiale, som er utroligt slidstærkt – dermed vil tøjet holde længere og bevare sit oprindelige look selv efter hyppig vask. Desuden er bukserne OEKO-TEX-certificerede, og hvis Shaping New Tomorrow ligger inde med ubrugt tøj, donerer de det til velgørende formål.

Kvalitet til en pris, hvor alle kan være med

Det har aldrig føltes bedre at gå pænt klædt”. Sådan beskriver Shaping New Tomorrow selv deres tøj – og man fristet til at give dem ubetinget ret. For de nye New Tomorrow Pants er ekstremt behagelige at have på. De har en pæn pasform – man kan vælge mellem slim og regular – og bukserne sidder godt. Professionel golfspiller Christian Bæch siger:

“De er så komfortable og have på. Og jeg vil sige, i sammenligning med mange andre golfmærker, så er de faktisk mere behagelige og mere funktionelle at have på i sporten.”

De er virkelig lækre at have på, og det såkaldte “tailored fit” gør, at bukserne falder pænt langs benene, uden at sidde for stramt eller for løst. Man kan mærke at materialet har en smule stræk, der gør dem yderst komfortable at være iført – det gælder både stillesiddende, gående eller mere aktiv. Helt perfekt match til golfspilleren, der ønsker de perfekte bukser.

De nye New Tomorrow Pants fås i seks farver og kan købes for 899 kr. De forhandles udelukkende via Shaping New Tomorrow’s website eller deres egne butikker.

Golfbladet var inviteret af Shaping New Tomorrow til at teste The Perfect Pants. 
Shaping New Tomorrow har ikke haft indflydelse på artiklens indhold.

New Tomorrow Pants. Foto: Shaping New Tomorrow.
ANNONCE FOR SHAPING NEW TOMORROW
Forrige artikelRose og azaleaerne blomstrede på Augusta National
Næste artikelJohnson og McIlroy ude – Rose fører stadig – Hovlands sprint
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.