14-16. september afvikledes DM i ParaGolf på Dragsholm GC. Frisk og blæsende sensommervejr stillede store krav til spillerne, der dystede om fire officielle DGU-titler. Desværre var det i år ikke muligt at afvikle en damerække. Antallet af handicappede spillere blandt kvinder er begrænset, og pga. skader og sygdom var der kun den regerende mester Mette Wegge Lynggaard tilbage. Ud over de officielle titler blev der spillet en turnering på par-3- og puttingbanen for svært fysisk handicappede og nystartede uden storbanetilladelse. Yderligere blev Årets Paragolfer valgt, og det blev Erik Kolmos fra Odense GK.

Alt i alt var knap 50 spillere til start og fik en god afvikling, ikke mindst fordi værtsklubben stillede med en engageret stab af hjælpere. Det kunne man bl.a. konstatere i et indslag på TV2-Øst, der portrætterede den lokale Kris Kjerrumgard fra Odsherred GK.
Spillere fra ikke mindre end ni klubber kunne vende hjem med præmie:
A (hcp + til 11,4): 1. Rene Elley, Nordborg. 2. Mads Hjelm Nielsen. Aalborg. 3. Jon Johanneson, Hillerød.
B stableford (hcp 11,5-35,9): 1. Søren Larsen, Horsens. 2. Louis Stendahl, Helsingør. 3.Carl-Christian Alstrup, Rungsted.
Special Olympics (hcp + til 11,4): 1. Casper Holst-Christensen, Mollerup. 2. Christian Strøm, Helsingør. 3. Troels Højbjerre, Helsingør.
Special Olympics stableford (hcp + til 35,9: 1. Casper Holst-Christensen, Mollerup. 2. Morten Ridder Johansen, Søllerød. 3. Christian Strøm, Helsingør.
Det uofficielle par-3-mesterskab blev vundet af Torben Amsinck, Roskilde, og årets puttingmester blev Kim Jacobsen, Roskilde.

Forrige artikelDronningen holder hof på 12. green
Næste artikelDrop dit ego – og bliv en bedre golfspiller
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.