Thorbjørn Olesen på cutgrænsen efter 1. runde på Bay Hill.

Birdies på de to første huller – banens 10. og 11. – og yderligere en på 13. hul gav Thorbjørn Olesen en drømmestart på PGA Tour-turneringen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill Club & Lodga i Orlando.

På et tidspunkt var han helt oppe på en delt 4. plads med den score, men desværre fusede festen ud på bag9 – banens første ni huller – hvor det blev til bogeys på 1., 5., 7. og 8. så Thorbjørn overnatter på en delt 63. plads i +1.

Thorbjørn var ikke den eneste, der fik ørerne i maskinen på Bay Hills berygtede for9. De ni huller spillede ikke mindre end 120 slag sværere for feltet end bag9. Allerede kl. 12.45 dansk tid i dag får Thorbjørn mulighed for at tage revanche, når han som første bold ude indleder jagten på i første omgang at klare cuttet.

Spansk føring – to hole in one

Spanske Rafa Cabrera Bello viste at for9 kan besejres. Han gik sin morgenrunde torsdag i 65 slag, med otte birdies ligeligt fordelt på de to sløjfer og blot en enkelt bogey. Dermed har han to slag ned til Keegan Bradley i -5.

Fem spillere deler tredjepladsen, bl.a. dem en i perioder spektakulært storspillende Phil Mickelson. Dagen bød på to hole in one på 7. hul. Først Francesco Molinari og sidst på dagen D.A. Points, der ramte bolden så dårligt, at han åbenlyst våndede sig – altså lige indtil bolden trillede i hul til stor overraskelse for ham og makkerne i trebolden.

Følge stillingen her.

Forrige artikelRevideret tilskudsordning rammer Sæby GK
Næste artikelPGA Show i Orlando
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.