De første fire turneringer på Nordic Golf League 2018 er allerede afviklet via ECCO Tour Winter Series samt Swedish Golf Tour Winter Series. Og selvom det var de danske Challenge Tour spillere, Joachim B. Hansen og Jeppe Huldahl der tiltrak sig den største opmærksomhed på ECCO Tourens Winter Series på PGA Catalunya Resort, så viste flere af årets ECCO Tour profiler, at der skal holdes et vågent øje med dem i 2018.

af Brian Vester

 

Marcus Helligkilde

De fire Winter Series turneringer på hhv. PGA Catalunya Resort og Lumine gav Marcus Helligkilde tre syvendepladser og en 21. plads. Og i det historisk stærke felt med adskillige Europa Tour spillere og et væld af Challenge Tour spillere, siger det en helt del om, hvor Helligkilde står inden sæsonen for alvor tager fat i Danmark.

 

Marcus Helligkilde viste i 2016, at han besidder et helt særligt talent, da han ved Asserbo Pokalen skød 59 i Asserbo Golfklub. Han satte hele 14 birdies på kortet den dag, og selvom én svale som bekendt ikke gør nogen sommer, så bevidner en 59’er, at man spilmæssigt men måske mere mentalt er gjort af noget helt særligt.

 

Umiddelbart var det forventet, at den 21-årige Smørum spiller skulle bruge 2018 på at udvikle sig, så han i løbet af 2019 og 2020 skulle kæmpe med i toppen af Nordic Golf League. Det ser dog ud til, at Helligkilde ikke spilder tiden, og efter at have fulgt ham i Spanien i februar, står det klart, at Marcus Helligkilde allerede i 2018 kan spille med om oprykning til Challenge Touren. Marcus Helligkilde er værd at holde øje med i 2018.

Forrige artikelECCO Tour 2018 – Dem skal du holde øje med (1)
Næste artikelECCO Tour 2018 – Dem skal du holde øje med (3)
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.