De første fire turneringer på Nordic Golf League 2018 er allerede afviklet via ECCO Tour Winter Series samt Swedish Golf Tour Winter Series. Og selvom det var de danske Challenge Tour spillere, Joachim B. Hansen og Jeppe Huldahl der tiltrak sig den største opmærksomhed på ECCO Tourens Winter Series på PGA Catalunya Resort, så viste flere af årets ECCO Tour profiler, at der skal holdes et vågent øje med dem i 2018.

Af Brian Vester

 

Nicolai Kristensen

Nicolai ”Knist” Kristensen sluttede som nummer to ved Mediter Real Estate Masters efter en drabelig duel med Joachim B. Hansen. Og fjerner man Challenge Tour spillerne, så er ”Knist” faktisk nr. to på GolfBox Nordic Golf League Ranking netop nu. Af de regulære ECCO Tour spillere, er blot norske Aksel Kristoffer Olsen bedre end danskeren.

 

Nicolai Kristensen vandt som amatører to gange på ECCO Touren i 2014, og lignede en spiller, der var direkte på vej på Challenge Touren bedst kometstil. Det lykkedes ikke for den Københavner-bosatte vestjyde, og siden 2014 har han kæmpet med spillet.

 

Nicolai Kristensen har altid været kendt som én af de spillere med den hårdeste træningsindsats, og noget tyder på, at træningen nu for alvor bærer frugt. 2018 kan blive Nicolai Kristensens år, og top-5 på Nordic Golf League og oprykning til Challenge Touren er da også et selverklæret mål. Nicolai Kristensen er værd at holde øje med i 2018.

Forrige artikelVejle Golfklubs juniorafdeling indleder samarbejde med mentaltræner
Næste artikelECCO Tour 2018 – Dem skal du holde øje med (2)
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.