Tredje runder af alt har været skidt for stort set alle danskere i år indtil nu, og på Hawaii var Lotte Championship ingen undtagelse. De to danske spillere havde hver deres rigelige antal bogeys og dobbeltbogeys under blæsende forhold, og kun Nanna Koerstz Madsen klarede nogenlunde at opveje med birdies.

Hun havde ikke mindre end seks birdies, men de blegnede desværre mod to dobbeltbogeys og tre bogeys, så hun i +1 faldt tilbage som nr. 29 i -4.

Værre gik det for Nicole Broch Larsen, hvis enlige birdie forslog så lidt med to dobbeltbogeys og fem bogeys. + 8 for dagen og fald til nr. 65 i +1.

Det var ikke, fordi der ikke kunne scores. Ariya Jutanugarn gik i -6, og Brooke Henderson var dagens nydelse med et hav af elegante, næsten skødesløst udseende slag, der havnede 2-5 meter fra pinden. Hun deler nu føringen med Nelly Korda i -14, et enkelt slag foran Minjee Lee.

Forrige artikelNy golfdirektør i Smørum
Næste artikelNicolai Trolle vandt DA-Masters 2019
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.