Det føles næsten som i går, men vi skal faktisk tilbage til april for at finde den seneste udgave af US Masters, som Patrick Reed gik hen og vandt.

Det var dog med spænding til det sidste, da Jordan Spieth var på vej mod et storslået comeback, men den 28-årige texaner formåede at holde tungen lige i munden og dermed sikre sig sin første Masters-titel nogensinde.

Det er et halvt år siden, at Reed fik overrakt den ikoniske grønne jakke, og det betyder, at der er et halvt år igen til vi skal se den næste udgave af US Masters. Vi har dog taget et smugkig ud i fremtiden efter den turneringen i 2019, hvor vi har erfaret, at bookmakerne har en lidt overraskende favorit.

Hvem er favoritter til US Masters 2019?

Tager vi et kig hos bet365 der laver sportsvæddemål på blandt andet golf, så har de lidt overraskende den gode gamle Tiger som favorit. Tiger Woods står nemlig til odds 10.00, hvilket gør ham til delt favorit med den unge Jordan Spieth, der står til det samme odds.

De bliver dog åndet i nakken af Mr. Nordirland, Rory McIlroy, der giver odds 11.00 gange indsatsen igen. Hele favoritfeltet er faktisk meget tæt, da vi finder Dustin Johnson til odds 12.00 samt Justin Thomas til odds 13.00.

Skal vi lidt længere ned i feltet og kigge på andre af de ikoniske navne eller tidligere vindere, så giver en Sergio Garcia 41.00 gange indsatsen igen, mens Phil Mickelson giver 51.00 gange igen, hvis han skulle gå hen og vinde US Masters på Augusta International.

Kan danskerne gå hen og overraske?

Thorbjørn Olesen rider på en bølge af succes for tiden. Senest i Ryder Cup hvor hans sejr over Jordan Speith var med til at sikre Europa triumfen i den prestigefulde turnering.

Thorbjørn Olesen skal dog fortsætte med at ride på den bølge, og formentlig hæve sit niveau endnu mere, hvis han har planer om at skulle tilføje en Masters titel til sit CV.

Bookmakerne har ikke den helt store tiltro til danskeren, og derfor giver de ham odds 101.00 gange igen på at vinde US Masters.

For ganske få dage siden var Thorbjørn Olesen faktisk det eneste danske navn på listen over vindere, som man kunne oddse på. Det er nu blevet ændret efter Lucas Bjerregaards flotte sejr forleden, og nu er det muligt at spille på den unge dansker.

Lucas Bjerregaard står således til odds 176.00 gange igen, og er blandt de kandidater, som bookmakeren slet ikke har nogen fidus til. Omkring Lucas Bjerregaard ligger navne som Russell Henley, Hao Tong Li, Jamie Lovemark, Pat Perez og Paul Dunne.

Hvis vi kigger på andre prominente navne, som bookmakerne ikke har helt så store forventninger til, så er der en Charley Hoffmann til odds 91.00. Matthew Fitzpatrick til odds 101.00, Zach Johnson til odds 101.00 og Charl Schwartzel til odds 126.00.

Det endelig deltagerfelt til US Masters er naturligvis ikke fundet endnu, og derfor er det kun gisninger fra bookmakeres side om, hvem der kan gå hen at vinde. Spændende bliver det dog at se, om vi har både Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard med, når US Masters sættes i gang i 2019.

Forrige artikelRegionsgolf-finaler: Vest trynede Øst
Næste artikelStatus før sæsonens mange afgørelser
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.