Søren Kjeldsen havde problemer med ryggen allerede torsdag, og trak sig i dag inden anden runde af Trophé Hassan II.

Desværre har den danske tour veteran Søren Kjeldsen igen problemer med ryggen, som også generede ham i lange perioder sidste sæson. Det kom især til udtryk på de sidste ni huller torsdag, som han gik i +3 og inden fredagens anden runde af Trophé Hassan II i Marokko valgte Kjeldsen at trække sig.

De tre tilbageværende danskere i turneringen er alle i gang med anden runde nu, og kun Jeff Winther (+1) er lige nu indenfor cutgrænsen. Der er dog stadig mange huller til at spille sig med i weekenden for Joachim B. Hansen og Lasse Jensen, og cutgrænsen flytter sig hele tiden. Lige nu er den +3 på den rigtigt svære og udfordrende bane i Rabat.

Følg livescoring her.

Pigerne indenfor cuttet

Hos damerne i Lalla Meryem Cup samme sted, ligger cuttet p.t. på +5, og den score ligger Emily K. Pedersen indenfor i +4 efter 10. huller. Følg livescoring her.

I Los Angeles er Nanna Koerstz Madsen på delt 14. plads efter en 1. runde i -2, mens også Nicole Broch Larsen er indenfor cuttet i +1. Følg livescoring her.

På PGA Tour lykkedes det ikke at færdiggøre 1. runde af makkerturneringen Zurich Classic of New Orleans. Runden er genoptaget og Brian Gay/Rory Sabbatini fører i -12 efter deres bestball. I anden runde spilles foursome. Følg livescoring her.

Forrige artikelEksklusivt interview med Tiger Woods
Næste artikelFind din drømmebolig i Spanien
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.