Det gik både op og ned for J.B. Hansen i tredje runde på Mauritius, hvor topkampen skærpes inden finalen.

Der er mange måder at komme til en 71’er på. Joachim B. Hansens scorekort i tredje runde af Afrasia Bank Mauritius Open var så sandelig en af de mere alternative.

Hold fast nu: Han startede runden med en dobbeltbogey, hans tredje i denne uge, derefter fulgte fire birdies i træk (for anden gang i denne uge), bl.a. med en 2’er på det frygtede 5. hul, der de to første dage kostede ham fem slag. På 6. hul kom for9’s eneste par, som blev fulgt op af ugens to første bogeys inden for9 blev rundet af med en birdie mere.

God afslutning

Der var lidt mindre søgang på bag9, der blev indledt med tre pars, fulgt af bogey, to pars mere, endnu en bogey, en par og så sluttede dagen stik modsat hvordan den begyndte, med en eagle på 18. hul. Lagt sammen endte farveladen altså med en 71’er (-1) og et lille avancement i stillingen til en øjeblikkelig delt 38. plads.

Tæt i toppen

I toppen er Justin Harding (-8) (på foto) og Masahiro Kawamura (-5) rykket ind i topstriden, mens Kurt Kitayama foreløbigt holder fast i førstepladsen, som han med et par huller tilbage at spille, nu deler med Harding i -16. Også franskmanden Matthieu Pavon har en god chance for at tage titlen i morgen.

http://www.europeantour.com/europeantour/season=2019/tournamentid=2019003/leaderboard/index.html#/leaderboard

Foto: Getty Images

Forrige artikelHan gød sine tårer for Ryder Cup
Næste artikelKitiyama holdt hele vejen
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.