Blev medejer af fire lejligheder i tilknytning til golf- og padelbaner på Solkysten og Algarve gennem Golf N’Living

Hvad med regelmæssigt at tage et smut til enten den spanske solkyst eller Argave i Portugal, spille golf og måske padel, bade i Middel- eller Atlanterhavet, gå ud og spise i de utallige restauranter med hver deres gastronomiske specialiteter – og vel at mærke kunne gøre det i nogle luksuslejligheder, som du selv er medejer af?
Udsigt over La Cala golf, som den ene villa ligger ved

Konceptet
Philip Lindgaard har sammen med tre kolleger udtænkt konceptet og sat det i søen i sit firma Golf N’Living. Første projekt, Golf N’Living 1, består af to huse på Costa del Sol, et på Costa Blanca og et i Vale Do Lobo på Algarvekysten. Siden kommer også Cascais ved Lissabon til.
16 investorer skal lægge hver 2 millioner for en andel i de fire huse, og de danner en ejerforening. Husene administreres af Golf N’Living for ca. 2500 kr. pr. måned, og de er i enhver henseende luksuriøst indrettet, naturligvis bl.a. med air-condition.

Indvendig er der masser af plads. Tre soveværelser, stort stueområde og spisestue, som kan benyttes, hvis det udendørs spiseområde på den store terrasse med betagende udsigt ikke kan benyttes pga. regn, blæst eller temperatur – ikke, at nogen af delene er særligt hyppige.
Alle villaer ligger i områder med mange golfbaner, flere i direkte forbindelse med en af dem. Som ejer vil man få rabat på greenfee, padelbaner mm. i nærheden.
Naturligvis er villaerne også perfekte, hvis man dyrker andre sportsgrene, fx hvis man vil cykle i det perfekte klima forår eller efterår.

Fordeling af uger
De fire boliger deles af de 16 ejere, der via et enkelt bookingssystem får mulighed for at nyde op til 20 ugers ferie i boligerne om året. Antallet af uger er afhængigt af, om man benytter boligen i lav-, mellem- eller højsæson. Gennemsnitligt vil hver ejer have 13 uger til rådighed fordelt på de fire boliger.

Røverkøb
Philip Lindgaard gør opmærksom på, at den pris, man skal give, er betydeligt mindre end den normale pris for noget tilsvarende. Man får simpelthen adgang til ferie og oplevelser på fire attraktive og populære destinationer i Sydeuropa for en investering, som er betydelig mindre end for blot én af boligerne, hvis man skulle eje den alene, og som en ikke ubetydelig fordel har man adgang til minimum én af boligerne allerede, fra ejerforeningen er stiftet.

Forrige artikelUgens tv-golf: Ni danskere på Valderrama og to i New York
Næste artikelJohn Axelsen vandt igen
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.