Selvfølgelig varede det en begrænset tid, men det var sjovt at se Lucas Bjerregaard (billedet fra et putt i første runde) alene i spidsen for Masters! Først efter tre huller i -2. Så fik han dobbeltbogey på 4, men blev ikke afskrækket af det, og da han lå i -3 efter 15, var han igen i spidsen.

En bogey på 18 gav ham en runde i -2, der aktuelt rækker til en 11. plads, delt med folk som Tiger Woods, Francesco Molinari og Rickie Fowler.

Et slag længere tilbage finder vi som nr. 21 Thorbjørn Olesen, der ligeledes spillede en solid runde og længe lå i -2. I -1 finder man også en spiller som Bernhard Langer – det er vigtigt at kende banen godt.

Det så i timevis ud, som om ingen ville gå til -4 eller bedre, men arrangørerne havde samlet ni af de bedste spillere i de afsluttende bolde, og de lavede birdieorgie på bag-9. Bryson DeChambeau lå i -1 efter 11, men sluttede i -6. Ligeledes efter 11 lå Brooks Koepka i -2, men han sluttede med at dele føringen med DeChambeau:

1. Koepka og DeChambeau -6. 3. Phil Mickelsen -5. 4. Ian Poulter og Dustin Johnson -4.

Blandt favoritterne gik det mindre godt for Patrick Reed, Sergio Garcia og Rory McIlroy, der med sikkerhed var mindre tilfredse med at slutte som delt 44 i +1, end Sandy Lyle var; og rigtig skidt gik det for Jordan Spieth og Justin Rose som 63 i +3.

Nordmanden Viktor Hovland er bedste amatør i par.

Forrige artikelGolf i den gamle frugtplantage
Næste artikelPrag er en fuldfed golfdestination
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.