Ja, undskyld, men Lucas Bjerregaards tredje runde i Omega Desert Classic i Dubai mindede så meget om filmen ‘Sort og Hvid som nat og dag’, at det var umuligt at modstå, og ved du det ikke, så hør nu bare:

Bogey-bogey på 1-2, syv pars i træk og vending i +2. Bag-9 med syv birdies og to pars. Ganske utroligt. Hvem ville vove at lave sådan noget i fiktion? Samlet facit -5 og 28 pladser frem i stillingen til delt 19 i -9.

Top-10 er inden for rækkevidde, men sejren er mulig for Thorbjørn Olesen, der har sine klare favorithuller: Birdie i samtlige runder på 13 og 18, to birdies på tre runder på 3, 14 og 19.

Lørdagens resultat blev -4, og i -12 er Olesen nu nr. 5, delt med finnen Kalle Samojan, australske Lucas Herbert og spanske Alvaro Quiros. Foran ligger Bryson DeChambeau -16, titelforsvarende Li Haotong -15 samt Ernis Els, Sydafrika og Matt Wallace, England -13.

Thomas Bjørn og JB Hansen avancerede begge og sluttede som de to øvrige danske spillere af med birdie på 18. Bjørn ligger som 35 i -7 efter -3 lørdag, mens JB Hansen ligger som 38 i -6 efter -1.

Vi har forhåbentlig en meget spændende søndag i vente.

Forrige artikelHvilken herlig dag i Dubai!
Næste artikelRose sikkert i front
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.