MyHomes tilbyder pakker, hvor du har mulighed for at skifte mellem fem forskellige lækre destinationer hvert år

Hvad vil du helst? Shoppe i Barcelona? Stå på ski i det fashionable Megève under Mont Blanc? Slange dig ved swimming pool’en i Piemonte? Dyrke den danske sommer i et sommerhus i Hornbæk? Spille golf på den spanske solkyst? eller måske nyde det intense kunstnermiljø og de listige serveringssteder i stenhusene i Villefrance på den franske Riviera?
Du behøver ikke at vælge blandt dem. De kan komme til at dele det hele ved at købe en af de pakker, som MyHomes udbyder, og hvor der i hver er huse og lejligheder på alle de nævnte steder.

Der er to forskellige pakker: Comfort og Premium. I Comfort er der mindst seks sovepladser i lejligheder og otte i huse; i Premium mindst otte i lejligheder og ti i huse, så man ikke behøver at være familie- eller venneløs, hvis man ikke ønsker det. Desuden tager MyHome sig af driften af hver enkelt bolig, så man aldrig skal bekymre sig om at holde haver, pools etc. Det koster som alle andre steder et månedligt beløb til faste udgifter.
Stederne er udvalgt, så man har et væld af muligheder som turist eller aktiv sportsudøver. Fx shopper man fremragende i Megève, som også har en fremragende golfbane. Vil man dyrke golf på sne, har Megève en årlig festival for snegolf.
Fra Villefrance kan man lave udflugter i hele Rivieraens bagland, der byder på små parfumebyer, dramatiske borge, slugter med vandfald og kunstneriske højepunkter som fx Mathis’ Kapel i Vence.

I Barcelona skal man ikke være meget sportsinteresseret for at tilbringe en aften på Bernabeu i selskab med stjerner som Messi, og der er stribevis af golfbaner indenfor rækkevidde.Det er der i det hele taget på alle de steder, MyHomes tilbyder. En hurtig optælling viser, at der ligger omkring 100 golfbaner indenfor 30 minutters kørsel.

– Hvis man tænker på, hvad man får for sine penge, hvis man køber en ejendom, som ovenikøbet binder én til samme sted hver gang, så tror jeg, at man bliver imponeret over, hvad man kan få hos MyHomes, siger direktør Finn Christensen. – Vores priser starter ved 975.000 kr. for Comfort, som giver medejerskab af  lejligheder eller huse i Piemonte, Villefrance, Barcelona, Megève og Hornbæk.

Forrige artikelOmkring Barcelona findes to Europatourbaner
Næste artikelGarmin lancerer nyt ur
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.