Garmin lancerer golfuret Approach S10, som er et enkelt og intuitivt golfur, der fjerner alt gætværk på banen ved at vise de præcise afstande til den forreste, bagerste og centrale del af greenen på over 41.000 golfbaner verden over.

Approach S10 er enkelt og let at bruge. Uret har en 1,3-tommer high-resolution skærm, der giver en klar og skarp visning – selv i direkte sollys. Ud fra din GPS-placering vælger Approach S10 automatisk den relevante golfbane og angiver afstande til den forreste, bagerste og centrale del af greenen for hvert hul.

Uret kan også vise afstande til mulige hazarder, doglegs og layups. Mens du spiller, vil uret automatisk gøre klar til næste hul, og det er også muligt at indtaste din score på uret. Når spillet afsluttes, viser S10 den samlede gå-afstand, den samlede spilletid og den samlede score for den runde, så alle informationer er klar til at blive uploadet til det ugentlige leaderboard på Garmin Golf App’en.

Det lette, komfortable ur har en vandtæthed på 5ATM1 og en batterilevetid på op til 12 timer mellem ladninger i GPS-tilstand. Golfuret er tilgængeligt fra 2. kvartal 2018 og vil have en vejledende udsalgspris på 1.299 DKK.

Forrige artikelFordel din feriebolig på hele Europa
Næste artikelEventyr på Ærø
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.