Danske Alexander George Frances kæmper for kvartfinaleplads i The Amateur Championship

Tre danskere havde kvalificeret sig blandt de 32 bedste i The Amateur Championship, amatørernes British Open, og den danske mester i slagspil, Alexander George Frances, der som navnet indikerer, har britiske rødder (hans far er engelsk pro på og medejer af Møn Golfcenter), gik som den eneste videre. Han besejrede Thomas Plumb, England med sikre 5&4.

Lige nu spiller han så 1/8-finale mod australske David Micheluzzi og er 1 up efter 12 spillede huller.

1/16-finalen blev endestation for både Simon Bukrinsky, som tabte til John Axelsens banemand Benjamin Jones med 3&2 uden på noget tidspunkt at have været foran i matchen. Samme skæbne led Morten Toft Hansen, der tabte 4&3 til Bailey Gill efter en absurd start, hvor Toft Hansen måtte give Gill de første fire huller uden selv at have en chance for blot at dele hullet. På 5. hul fik Toft Hansen bolden i hul for bogey mod Gills par, og da han på sjette hul omsider fik en par, lavede Gill birdie og var 6 up efter 6 huller. Det blev 7 up på 9. og først da matchen kun levede i teorien fik Morten Toft Hansen rettet skuden og vandt tre huller i træk med birdies inden de to sidste huller blev delt i pars og Gill var videre.

Følg scores her

Forrige artikelCastanea Resort fornyr sig hele tiden
Næste artikelWinther tæt på toppen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.