Nicole Broch Larsen blev nummer 16 i Australien, mens Huldahl gik -10 på ECCO Tour og Winther blev bedste dansker i Oman. Her er en lille opsummering af weekenden

Med en af dagens bedste runder avancerede Nicole Broch Larsen til en delt 16. plads ved LPGA turneringen ISPS Handa Womens Australian Open i weekenden. Her var hun den eneste af de tre danske deltagere, der klarede cuttet, og i løbet af weekenden avancerede hun fra en placering omkring nummer 54. Jin Young Ko fra Korea vandt turneringen, som næsten vanen tro var domineret af asiatiske kvinder.

Hollandsk vinder

Herrernes European Tour var for første gang i Oman, hvor Jeff Winther med en 21. plads blev bedste dansker. Han var tre slag bedre end Thomas Bjørn, der ikke ramte dagen i søndagens finale om dumpede tilbage på en 31. plads. Hollands Joost Luiten tog sejren, hans sjette på touren, og han kan godt være en spiller Thomas Bjørn skal holde et øje med, med henblik på Ryder Cup.

Vanvittig Huldahl-runde

Jeppe Huldahls comeback til turneringsgolf fik endnu et positivt spark i rumpetten, da han spillede Tour Course på PGA Catalunya i imponerende 60 slag, 10 under par! Det var ganske vist ‘kun’ i første runde af ECCO Tours Winter Series-turnering PGA Catalunya Resort Championship (turneringen fortsætter i dag og torsdag), men dog en indikation af, at Huldahl stadig har nogle gode år foran sig som tour-spiller.

Stærke seniorer

Så mange år har Steen Tinning nok ikke tilbage af sin aktive karriere, men det var positivt, at han for anden uge i træk kvalificerede sig til at spille med på Champions Tour i USA. I Chubb Classic sluttede han på en 64. plads, langt fra top10, men stadig foran 14 andre af de ‘gamle koryfæer’. Top20 i turneringen blev præget af navne, som i årtier har domineret PGA Tour, og Joe Durant vandt foran bl.a. David Toms.