Strålende scores i årets første ECCO Tour turnering

Når man går ud i delt føring på sidstedagen af en ECCO Tour turnering, går banen rundt i 64 slag (-6) og ikke har én eneste bogey på kortet, så forventer man at vinde turneringen. Men Holstebros Nicolai Kristensen måtte sande, at selv så strålende golf ikke var nok til at tage førstepræmien på 67.500 kr. i Mediter Real Estate Masters, årets første turnering i ECCO Tours Winter Series, der de seneste tre dage er afviklet på PGA Catalunya nord for Barcelona.

Hans direkte modstander i førerbolden, den tidligere European Tour-spiller Joachim B. Hansen, Hillerød,  var nemlig endnu bedre, kom rundt i 63 slag og sluttede dermed i 15 under par for de tre runder på Tour- og Stadium Course på det spanske verdensklasseanlæg.

Storspil af Mark F. Haastrup

Tilmed var andenpladsen lige ved at glippe for Nicolai Kristensen, da Mark Flindt Haastrup efter otte indledende pars fandt storspillet frem, og gik de sidste 10 huller i 7 under par for en 63’er, bl.a. med en eagle på det afsluttende par5 hul. Kristensen fik dog en birdie på hullet, og tog dermed andenpladsen alene i -14.

Sejren var Joachim B. Hansens første som professionel. Efter et par vanskelige sæsoner på European Tour og Challenge Tour, håber han i år på at kunne genfinde sin bedste golf og vende tilbage til European Tour.

“Jeg spillede godt, og jeg er rigtigt glad. Det er en god fornemmelse,” fortalte Joachim B. Hansen til ECCO Touren efter runden.

Førstepræmien på 67.500 kr. blev overrakt af Carsten Lange fra Mediter Real Estate, der sælger ejendomme i Spanien. I næste uge spilles anden afdeling af Winter Series, igen på PGA Catalunya.

Forrige artikelThorbjørn snublede og Potter fandt magien
Næste artikelGod weekend for Nicole
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.