Tidligt exit  til Thorbjørn i Perth, hvor Aphibarnrat vandt. På Pebble Beach snød Ted Potter Jr. alle favoritterne.

Thorbjørn Olesen havde sat næsen op efter mere i ISPS Handa World Super 6 i Perth i Australien efter at været sluttet på andenpladsen efter de tre slagspilsrunder. Men i sin første hulspilmatch over seks huller måtte han strække våben overfor Callan O’Reilly, en ganske upåagtet australier. O’Reilly vandt 2&1 og gik videre til kvartfinalen, hvor han røg ud til den senere finalist James Nitties.

I finalen tabte Nitties til thailands Kiradech Aphibarnrat, som vandt sin 4. sejr på European tour.

Potter fandt magien

Det traditionsrige AT&T National Pro-Am på Pebble Beach havde adskillige af de største navne med i topstriden, men selv i bold med verdens nummer 1, Dustin Johnson, rystede Ted Potter Jr. ikke på hånden. Som en anden Harry Potter svingede han tryllestaven og vandt tre slag ned til de nærmeste forfølgere, som udover DJ talte Phil Mickelson og Jason Day.

Tinning på Champions Tour

Steen Tinning havde kvalificeret sig til ugens turnering på Champions Tour i USA, der blev spillet i Boca Raton i Florida. Her sluttede danskeren på delt 53. plads af de 78 deltagere, og Mark Calcavecchia vandt foran evigtunge Bernhard Langer.

Forrige artikelThorbjørn klar til hulspil
Næste artikelFørste pro-sejr til Joachim B. Hansen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.