I sæsonen 2021/22 kommer Golf Plaisir til at fokusere på rejsemål uden for Europas grænser, da det virker mest sandsynligt, at de vil kunne gennemføres.
I efteråret og vinteren vil man satse hårdt på De Kanariske Øer med fly fra søsterselskabet Apollo Rejser. Det giver mulighed for at sende gæster af sted fra såvel Aalborg som Billund og København.

To nye rejsemål
Golf Plaisir præsenterer to nye rejsemål. Det ene er Amarilla Golf på Tenerife, hvor man bor med All Inclusive tæt på vandet. På Amarilla vil man have en dansk golfvært, som på stedet vil tage sig af både ugegæster og gæster på long stay.
Den anden nyhed er Maspalomas på Gran Canaria, hvor der tilbydes et hyggeligt lille firestjernet hotel med mulighed for at tilkøbe en meget fordelagtig All-inclusive pakke.

Play-around-pakke
Deruden har man tilbud om en helt ny Play-around-pakke på Gran Canaria, hvor man for et symbolsk beløb kan bytte nogle af de baner, som indgår i ens pakke, med andre baner – det gælder for rejerne til såvel Meloneras som Maspalomas.

Golf Plaisir har desuden den sædvanlige interesse for sine rejsemål til Spanien, Portugal og Grækenland og har allerede måttet melde udsolgt på flere afgange, så man skal ikke være for længe om at reservere sin rejse.

DEL
Forrige artikelDM i paragolf
Næste artikelSkidt dansk lørdag på alle fronter
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.