De sidste nye spanske restriktioner løser op for usikkerheden for Seniorgolferne og muligheden for at de kan komme på golftur til Spanien som de plejer.

Den spanske regering har lavet en restriktion, der siger at ingen aktiviteter efter kl. 23 må finde sted, derved kan de unge ikke gå ud og feste, ej heller være på gaderne, de sløser jo med overholdelse af restriktioner og regler, så der bliver virkelig taget højde for smittefaren, og nedsætter risikoen for at man skulle løbe ind i noget virus, specielt hvis man vælger et golf område som ligger ude ved kysten, hvor der jo er meget friluftsliv, og man ikke opholder sig i store byer, med tæt befolkningstal.
Med denne restriktion giver det jo golfere mulighed for at rejse til Spanien, da risikoen er minimal, mindre end hvis de opholdt sig i DK, og de fleste long stay golfere er jo alligevel hjemme kl. 23, så der er ikke den store forskel for dem.
Se ”QR scanning” herunder, med artikel fra ”Spanien i dag” det danske nyhedsmedie på solkysten…. Der vil man også kunne læse at man er dækket af det blå sygesikringsbevis, plus der er lavet en hjælpekanal på dansk osv.

Udover det er den spanske regering i gang med en automatisk forsikring som skal træde i kraft den 1/1 for turister som lander i Andalusien, den er allerede gældende på Gran Canaria og det virker jo, for der er blevet ”åbnet igen”, dog har DK ikke gjort som de andre lande at ”tillade” ture dertil endnu, men det kommer forhåbentlig snart, de fleste andre EU lande kan nu frit rejse til Canarie øerne.

Der er også en dansk forsikring som dækker Covid 19 (se QR Scanning), så håbet for mange af de golfere, som ikke kunne komme afsted på deres efterårs golf tur, og dem som meget gerne vil afsted på deres forårstur, er nu tændt og kan blive realiseret. Husk helbreddet har det bedre i varmen og i fri luft, samt det psykiske i at få lov at spille golf, bliver jo anbefalet af de fleste læger både i DK og andre lande…

DEL
Forrige artikelFredericia GK kraftcenter for paragolf
Næste artikelI Haunstrup er alle velkommen
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.