De fleste uger i løbet af sæsonen ville 21 under par række til mere end en delt 5. plads, men i denne uges birdiefest på Challenge Tour i Tyrkiet skulle der mere til. Mark F. Haastrup sluttede ærgerligt af med to bogeys, en rund ei ’bare’ 1 under par og samlet set to slag fra de to spillere, der måtte i omspil. Connor Syme, Skotland, vandt på første omspilshul over Francesco Laporta, italien.

Mark F. Haastrup havde ellers med fem birdies i træk på for9 spillet sig i spidsen, men der stoppede festen så desværre. Bogeys på 9., 17. og 18. kostede minimum en plads i omspillet.

Marcus Helligkilde og Nicolai Højgaard fik begge del i en 17. plads i -17 (hvor ofte er den score ikke nok til at vinde?) og Martin Leth Simonsen endte på 44. plads i -11.

God weekend for Emily

I Marokko, hvor både kvinder og mænd spillede European Tour, blev Emily K. Pedersen delt nr. 17 i par efter solidt spil i weekenden, mens Nuria Iturrios vandt suverænt i -13, syv slag bedre end svenskerne Caroline Hedwall og Lina Boqvist, der delte andenpladsen.

Bedste dansker hos mændene blev Jeff Winther (ikke Patrick, som vi fik skrevet i gårsdagens reportage) på 25. plads i +1, Joachim B. Hansen blev delt 38 i +4, og Lasse Jensen delt 49. i +5. Vinder blev spanske Jorge Campillo, der efter adskillige andenpladser omsider kan sig vinder på European Tour.

I nat dansk tid kæmper Nanna Koerstz Madsen for at blive den første danske vinder på LPGA. Hun er 1 slag efter Minjee Lee, men har tre slag ned til 3. pladsen. Vi krydser fingre.

Forrige artikelAmerikanske præsidenter spiller golf
Næste artikelDet glippede for Nanna
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.