Bestyrelsesformanden og direktøren for Langesø Slot, Hans Berner, blev torsdag morgen fundet død i sin seng, formentlig ramt af en blodprop, kun 55 år gammel.

Det er et chok for hele egnen, som han var med til at præge med de udstrakte skove, men også for golfverdenen, for Langesø Golf var en del af det, han holdt mest af, og hver eneste morgen i den lyse tid kørte han hele banen rundt før kl. 6, korrigerede småting og rapporterede større til greenkeeperne.

Langesø Golf med smukt bølgende græs, som Hans Berner elskede detDe sidste ni huller af banen blev lavet i et tæt samarbejde med golfarkitekten Philip Spogárd og bragte banen op i eliteklassen. Adskillige steder må man stoppe op og nyde naturen, ikke mindst det bølgende græs, som man på mange huller skal slå ud over.

Berner kælede for detaljerne og lod sig ustandselig inspirere. Fx til klubhuset af douglasgraner og den første danske danske Himalayagreen, inspireret af den bølgende puttinggreen, der først blev lavet på Royal & Ancient.

Det bliver et kæmpejob at erstatte Hans Berner, der på billedet ses foran Douglaspavillonen

Forrige artikelLIV-spillere kan spille Masters – vanvittige indtjeninger hos LIV-spillerne
Næste artikelGodt nytår fra GOLFBLADET
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.