Augusta National står foran at sende invitationer ud til de spillere, der er kvalificeret ved nytår, og klubben har annonceret, at de vil invitere alle, der opfylder kriterierne, altså også spillere fra LIV Touren.

Det har affødt en stribe reaktioner. Bl.a. voldsomme protester fra en sammenslutning af familier, der mistede et eller flere medlemmer i 9/11 og mener, at mange af dem, der stod bag denne terrorhandling, er blandt dem, der finansierer LIV.

Mange topspillere finder det i orden, fordi Masters er en privat klub, der kan invitere dem, der lever op til deres kriterier, så en major virkelig er en major.

Samtidig er listen over LIV-spillernes indtjening i efterårets syv turneringer klar. Den dårligste af spillerne, der spillede alle syv, er Shaun Norris, der tjente lidt mere end 1 mio. $, altså over 7 mio. kr.

Bedste indtjening havde Dustin Johnson (billedet/ Getty) med godt 259 mio. kr. Man kan godt forstå, hvis nogle af dem, der har sagt nej, er lidt ærgerlige over, hvad det koster at holde fanen højt – men respekt for det!

 

Forrige artikelKathy Whitworth blev 83 år
Næste artikelHans Berner død, blot 55 år gammel
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.