36-årige Nate Lashley mistede sine forældre og kæreste i et flystyrt i 2004, da han var college-spiller og tragedien påvirkede hans første år som professionel, hvor han mest spillede på mini-tours, og 2012 helt opgav karrieren for i stedet at arbejde som ejendomsmægler. Først sent kom han for alvor i gang med en professionel karriere som golfspiller. Forrige år kvalificerede han sig til PGA Touren via det, der nu hedder Korn Ferry Tour, men hans status var så lav, at han jævnligt måtte gennem mandags kvalifikationer for at komme ind i turneringerne.

Han var således også i mandags kvalifikation til den nye PGA Tour turnering Rocket Morgage Classic, men kom ikke ind. Det gjorde han først i sidste øjeblik som reserve, og det kom til at ændre hans liv og karriere.

Nate Lashley førte Rocket Morgage Classic fra start til slut, og endte med at vinde turneringen med ikke færre end seks slag til nærmeste modstander.
Historien om Lashleys store, personlige tab og tragedie kom naturligvis til at fylde medierne, og da han vandt til sidst var det en afslutning, der trak tårer

Forrige artikelStiften Cup for 25. gang
Næste artikelVanvittig vigtig birdie sikrer Bjerregaard PGA-kort for 2020
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.