Et par fotos på Instagram har fået golfnørder op i det røde felt – af spænding.

Det er ved at være ’den tid på året’ hvor de store udstyrsproducenters nye produkter så småt, og i mere eller mindre hemmelighed sniger sig ud fra fabrikkerne og ned i tour-spillernes bags. Der er tradition for, at prototyper luftes, om ikke andet så på drivingrangen, her hen over sommeren, og at det er et tegn på at man kun mangler de sidste, afgørende input fra spillerne selv inden udstyret sættes i produktion og offentliggøres.
Et opslag på Instagram, der viser to jern, Mizunos nærmest legendariske TN-87 blade, som kom på markedet helt tilbage i 1988 og som Nick Faldo bl.a. vandt to majors med, og et helt nyt, blankt jern uden nogen form for print.

De to jern ligner hinanden, og Instagram opslaget inkluderede hashtagget #layersoffeel, hvilket har fået udstyrsnørder over hele verden op i det røde felt af spænding. Mange spekulerer i om Mizuno i deres nye blade-jern simpelthen laver en moderne 2020-version af det legendariske TN-87, som var opkaldt efter den populære japanske stjerne Tommy Nakajima. Formen er næsten identisk, og #layersoffeel kunne meget vel betyde, at Mizuno har tilpasset deres Grain Flow Forging teknologi fra MP-18 jernene i en moderne udgave af den gamle model. Vær sikker på, at der vil blive kigget dybt i golfbag’en hos Mizuno spillere som f.eks. Luke Donald over de kommende uger, for at se om han har noget med sig, som ligner det, der gjorde Nick Faldo til verdens bedste.

Forrige artikelWomen’s British Open og sidste chance
Næste artikelMOJACAR – EN DESTINATION MED SOL OG GOLF
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.