Mojácar ved Almería er blevet en fantastisk attraktiv destination for golfspillere grundet tre vigtige faktorer; dets klima, kvaliteten af faciliteter og variationen af golfbaner beliggende i regionen

Byen er et besøg værd uanset årstiden. Den idylliske hvide landsby hviler smukt i Almería’s bjerge med panoramisk udsigt over Middelhavet.
Kun 45 minutter fra lufthavnen i Almería, og lidt over to timer fra Alicante lufthavn er denne andalusiske perle den bedst bevarede hemmelighed i Almería provinsen og byder på parker, naturområder samt masser af kulturelle oplevelser.

Det specielle mikroklima gør området specielt attraktiv for golfere, som nyder de solrige og lyse dage, det milde forår og den dejlige efterårs sæson, med en gennemsnitstemperatur på 20°C er der rig mulighed for at nyde en runde på golfbanen efterfulgt af et besøg på en af de utallige restauranter i området, som tilbyder en daglig menu til meget overkommelige priser. Pga det gode klima om vinteren, hvor der er ca 3-4 grader varmere end mange andre golfområder i Spanien, er Mojácar blevet en populær vinter destination og har vundet hjerterne hos mange golfspillere fra hele verden.

Mange af disse små landsbyer (pueblo’s) i Levante-regionen er kendt for deres håndværk, gastronomiske mad-kultur samt de nærliggende naturparker. Mojácar, er en del af dette autentiske Spanien, hvor de lokale beboere og de mange europæere, der har valgt denne sydlige enklave for at nyde den livskvalitet Middelhavslivet byder på, giver en rigtig god atmosfære.

Mojácar er en lille hvidkalket landsby med 6.500 indbyggere, smukt indhyllet på et bjerg og omringet af storslåede strande, som du aldrig vil finde overfyldte, og flere af dem er jomfruelige. En by hvor du kan føle dig sikker – med alle dens bekvemmeligheder og gode motorvejsforbindelse til de to vigtige byer (Murcia og Almeria), samt Alicante og Malaga lufthavn.
Den gamle bydel (Casco Antiguo) ligger i den øverste del af bjergbyen. Man kan køre helt op til den store offentlige parkeringsplads, og så gå rundt i den historiske bydel og få en fornemmelse af byen som den var for hundrede år siden. Den spændende historiske fortid og det skønne landskab gør Mojácar Pueblo populær blandt lokale kunstner og det kunstneriske miljø bærer præg af det i form af koncerter, gallerier, håndværksbutikker m.m.

Mojácar kan prale af den velfortjente titel som en af “de smukkeste landsbyer i Spanien” siden 2013. Den gamle byport, fæstningskirken, de smalle og snoede arabiske gader som gemmer på meget historie, den panoramiske udsigt over dalen og Middelhavet, fortryller alle der besøger byen. Mojacar Playa rummer også et flot udvalg af moderne hoteller og lejlighedskomplekser, som tilbyder et bredt og varieret udvalg af restauranter, barer og caféer samt fritidsaktiviteter. En ny flot strandpromenade blev færdiggjort for 2 år siden, og Mojacar fik da også 1 pladsen som turistby i Spanien i 2019

MARINA GOLF MOJÁCAR
Super lækkert område, beliggende lige ud til havet, og store grønne områder. Golf Banen blev indviet i foråret 2001, designet af Ramón Espinosa, med tre strategisk placeret søer og unik beliggenhed, da den er opdelt i to niveauer, hvor du til den ene side har en vidunderlig udsigt over havet, på den anden side flot natur og bjergudsigt. Der er 18 huller, Par 72, flot beliggende i boligområdet “Marina de la Torre” – En meget attraktiv og kommerciel bane som opfordrer spilleren til at spille igen og igen, hullerne er meget forskellige, panoramisk udsigt og hyggelig stemning i klubhuset. Denne populære golfbane tilbyder komplette golfpakker i samarbejde med RSB Golf, der især er kendt for ”longstay spillere”, som både nyder golfspillet, men også det sociale liv. Lejlighederne som benyttes til long stay er beliggende lige ud til Middelhavet med eget køkken og store terrasser, samt gode parkeringsforhold

DEL
Forrige artikelHvad pønser Mizuno på?
Næste artikelVoldsomme anklager: Thorbjørn anholdt i Heathrow
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.