At gå 75-75 i weekenden og alligevel kunne kalde sig vinder af sæsonens tredje major hos kvinderne er lidt af et særsyn, men ikke desto mindre hvad koreanske In Gee Chun kan.

For anden dag i træk gik hun en 75’er i KMPG Women’s PGA Championship på Congressional CC, og undervejs mistede hun da også den førsteplads i turneringen, som hun har siddet på siden hun torsdag skabte sig et 5 slags forspring, men da det strammede til kiksede førsteudfordreren Lexi Thompsen for Gud ved hvilken gad muligheden for at tage et af de store trofæer, og men Lexi Thompson fik bogeys på 16. og 17. hul, fik In Gee Chun en helt vital birdies på 16., der bragte hende til 3 over for dagen, og 5 under for turneringen, og den score holdt hjem.

Sejren var In Gee Chuns tredje major. De første kom i US Women’s Open i ’15 og Evian Championship i ’16.

Lexi Thompson deler andenpladsen med Minjee Lee i -4, og Atthaya Thitikul, den unge thai, der sidste sæson var ustyrlig på LET, blev nummer fire i -3.

Emily Kristine Pedersen sluttede formidabelt af med tre birdies på sine sidste tre huller og vendte en øv-dag til en plus-dag i 73 slag og avancerede til delt 50. plads.

Foto: Getty Images