Caddie Golfrejser arrangerer livsnydergolf på Sicilien, i Toscana og i Portugal, hvor man kombinerer gode golfrunder med vingårdsbesøg, vinsmagninger og en række spændende indlæg om destinationerne.
Rejselederen er den golfspillende Italiensekspert, Kim Ferrigno, og han vil dele sin store viden om de spændende rejsemål.

Vin, portvin, skøn mad og dejlige golfoplevelser
Caddie Golfrejser udbyder indtil videre tre forskellige rejsemål med Livsnydergolf. To af rejsemålene er i Italien – Sicilien og Toscana. Derudover er der to rejser til det pittoreske Nordportugal, hvor golfen kombineres med portvinssmagninger og besøg på portvinshuse.

Rejserne er for ægte livsnydere, hvor gode oplevelser kombineres med vin, portvin, skøn mad og golf, hvor der naturligvis er arrangeret matcher og turneringer med fine præmier.

I Portugal bor gæsterne på Hotel Vidago Palace. Hotellet kaldes for Nordportugals svar på D’Angleterre og er i topklasse. Hotellet har en rigtig god golfbane lige udenfor døren og da man befinder sig i og ved portvinens hovedstad, så er det naturligvis portvin, der er i fokus på denne rejse. Man lander midt på dagen og tager direkte ind til Porto, hvor man kan opleve byen og nyde en lækker lunch på en af de gode restauranter i havneområdet, med udsigt til Douro-flodens udmunding i Atlanterhavet. Der er også tid til at besøge et af de klassiske portvinshuse, hvor man lærer mere om fremstilling af portvin og selvfølgelig forlader man jo ikke et portvinshus uden at have testet de fine dråber.

På rejserne til Toscana besøger man de klassiske vingårde og fabelagtige restauranter, men her findes også helbredende kilder, hvor wellness kan opleves som de gamle romere opfandt den. En tur i vulkanopvarmet vand efter en golfrunde er en oplevelse, der holder mange år frem. Italien har rigtig mange lækre SPA steder – eller ”Terme”, som det hedder på de kanter.

På Sicilien bor man på vulkanen Etnas skråninger og fra det meste af golfbanen her, har man udsigt mod Etna, som jævnligt gør opmærksom på at den stadig er meget aktiv. På Etnas skråninger dyrkes der i dag nogle forrygende vine, og vulkanens frugtbare skråninger har været med til virkelig at sætte Sicilien på vinens verdenskort. På livsnydergolf turene skal man naturligvis besøge nogle af de bedste vinproducenter. Mens man smager på de gyldne dråber, er der rig mulighed for også at smage de lækre lokale specialiteter.

Derudover vil rejseleder, Kim Ferrigno i ugens løb invitere til spændende indlæg om Italien, Italienske forhold og ikke mindst historien om Cosa Nostra (den Sicilianske mafia). Disse indlæg vil som regel være opvarmning til aftenens dinner og afvikles i en afslappet atmosfære.

Anerkendt rejseleder
Kim Ferrigno har en Italiensk mor og en dansk far. Han er derfor vokset på med begge landes kulturer og er i dag en af de danskere med det største kendskab til Italien. Kim Ferrigno har hele livet arbejdet med Italien og er bl.a. foredragsholder med Italien som tema. Han har modtaget flere anerkendelser fra de Italiensk myndigheder, her kan bl.a. nævnes:
1995 – Tara d’Argento, en tak fra bystyret i Amalfi for hans indsats for turismen til Amalfi og omegn (det var Kim Ferrigno, der som den første i Danmark arrangerede rejser til Amalfi og omegn)
1999 – Premio Leonardo da Vinci. Udnævnt til Verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien af de Italienske turistmyndigheder.
2019 – European Culture Award. Hædersbevisning for Kim Ferrigno’s mangeårige formidling af kultur og historie.

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om Hovlands velgørenhedsmatch
Næste artikelBrede fairways og medvind på Frederikssund
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.