Lucas Bjerregaard er stadig bedste dansker (foto: Mette Novrup)

Stort til lykke til Lucas Bjerregaard.

Hans plads i top-50 på Verdensranglisten kan ikke længere trues, og dermed er han sikker på at skulle spille Masters 2019, som også Thorbjørn Olesen er.

Aktuelt ser stillingen omkring top-50 således ud: 47. Lucas Bjerregaard. 48. Emiliano Grillo. 49. Branden Grace. 50. Brandt Snedeker. 51. Aarin Wise. 52. Byeong Hun An. 53. Brian Harman. 54. Charley Hoffmann. 55. Shugo Imahira.

Blandt forfølgerne spiller de fleste slet ikke resten af året, og egentlig er det kun Branden Grace, der ligner en, der kan passere Bjerregaard. Han startede Alfred Dunhill Championship med +4 på de første otte huller, og selv om han siden fik tre birdies, ligger han aktuelt, før runden er færdigspillet, nr. 54.

Det er ikke så vigtigt. Det væsentlige er, at vi kan sige til lykke til Bjerregaard med at være deltager i Masters 2019.

Forrige artikelGratis til regelshow i biffen
Næste artikelJulemarked hos H.C. Andersen Golf
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.