Vi sagde det jo forleden!

775099767MT00065_Made_in_De Warren Little
Lucas Bjerregaard gik i -6 (foto: Getty).

Når der er to helligdage i en uge, begynder Lucas Bjerregaard at spille godt allerede om lørdagen. Lørdag er muslimsk helligdag – altså gik han tredje runde af DP World Tour Championship i Dubai i -6, 66 slag, med bl.a. en fornem eagle og rykkede 14 pladser frem, så han nu er nr. 38 i -3. Nu skal han bare fortsætte søndag, så kan han evt. rykke frem i top-10 på Race to Dubai og få andel i bonussen, men her truer nu også Tyrell Hatton bagfra.

Efter runden dukkede Bjerregaard op i Viasats kommentatorboks til en lang, afslappet og informativ samtale med Leif Nyholm og Henrik Knudsen. Han fortalte bl.a., at han langt om længe har været på knæ og friet til Henriette, som han har barn og bor i London med. Meget passende havde han sørget for, at såvel hans som hendes familie var komplet til stede, så det blev den helt store familiebegivenhed. Stort til lykke!

Bjerregaard gennemgik også sine sæson og fortalte, hvordan hans normalt mest benyttede slag er ændret, og hvordan hans samarbejde med en ny caddie er faldet på plads.

Egentlig føler han sig så småt slidt, men han tager lige Hong Kong med i den kommende uge som start på sæsonen 2019. Forhåbentlig kan han i morgen og næste uge sikre sig point nok til Verdensranglisten til, at placeringen i top-50 holder året ud. Han regner først med at spille igen i Abu Dhabi.

Thorbjørn Olesen gik i par og rykkede tilbage til nr. 44, også i par.

Der blev scoret heftigt, så Bjerregaards -6 blev undergået af tre spillere, bl.a. Lee Westwood, der er fremme som delt 4 i -12 sammen med Dean Burmester og Matt Wallace. Foran sig har de 1. Patrick Reed og Danny Willett -14 samt Jordan Smith – 13.

Nr. sidst før runden, Joakim Lagergren, måtte spille runden alene (dog med markør) og gjorde det minsandten i -7, så nu er han nr. 54 af de tilbageværende 59 spillere (Eddie Pepperell har måttet trække sig).

Forrige artikelBaneguiden er til stor hjælp på Ree
Næste artikelCosta Navarino er til fem stjerner
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.